O nama

Best boat rent Kornati d.o.o.

Profesionalno, moderno i dobro organizirano društvo

Put Čigrađe 7, 22243 Murter, Hrvatska

Kornati

Kornati

Best boat rent Kornati d.o.o. je profesionalno, moderno i dobro organizirano društvo s dugogodišnjim iskustvom u iznajmljivanju i održavanju brodova. Tvrtka je registrirana i započela s radom 2017.g., a vlasnici tvrtke se bave tim poslom dugi niz godina.

Agencija se nalazi u centru Murtera na adresi Trg Rudina 8. Agencija se bavi iznajmljivanjem plovila i vozila, prodajom turističkih aranžmana i izleta. Jedina smo agencija na otoku Murteru koja u svom vlasništvu ima najnoviju flotu glisera namjenjenu isključivo u turističke svrhe te Vam time garantiramo najbolju cijenu i kvalitetu.

Kontaktirajte nas i mi ćemo se maksimalno potruditi da Vaše zadovoljstvo bude na prvom mjestu!
Moto agencije Best boat rent je: - Ispunit ćemo sve vaše želje bolje od zlatne ribice.

U ponudi imamo 17 glisera za najam. Gliseri su novi, opremljeni vrhunskom opremom, navigacijom,.. Postoji mogućnost najma brodova s kabinom. Osim plovila kod nas možete iznajmiti i automobil, skuter ili quad. Prema vašim željama možemo organizirati transfere za više osoba iz zračnih luka Split i Zadar.

Moguće je ugovoriti održavanje, poprak i servis Vaših brodova kao i najam suhog veza. Za vrijeme popravka i servisa Vašeg plovila nudimo zamjensko kako bi Vam odmor bio ispunjen.

Djelatnici agencije služe se njemačkim, talijanskim, engleskim i francuskim jezikom.